Web Analytics
0

Ремонт MACBOOK iMAC iPhone iPAD

MACBOOK С ПРОБЛЕМ!  ИМАТЕ НУЖДА ОТ НАС!  НИЕ МОЖЕМ!

 

Apple MacBook Ремонт

  

 

        Apple MacBook Ремонт след установена:

 

     Комплексна диагностика – оценка как се държи лаптопа чрез персонален  (ASD) тест за всеки MAC, и не само  - установяване на буутване, бавно зареждане, за да се разграничат софтуерни от хардуерни проблеми.

    Appleservice-bg.com отстранява софтуерни проблеми и възстановяване на данни, при хардуерни злополуки замяна на повредена част.

    Смяна на счупен дисплей с цял  LCD панел. Разликата между MacBook и другите лаптопи  при Apple  матрицата има стъкло на LCD панела и използва алуминиев корпус като заден панел. За да бъде сменен само счупеният  LCD дисплей е необходимо отстраняване на стъклото без да бъде напукано и при всички положения дори и на нов дисплей остават фини прахови частици които създават дискомфорт. За да се запази уникалната визия на Мака е препоръчително  смяна на целият панел, аppleservice-bg.com може да предложи MacBook LCD Display като части и да го замени за всички MacBook AIR 11 "A1465, A1370, MacBook Air 13" A1466, A1369, MacBook Retina A1502 A1503 и A1425.

     Ремонт на заляти с течност лаптопи -  ситуация е различна за всеки отделен случай. Предлагаме ремонт на мокрени дънни платки диагостика на компонентите на платката за установяване на изгнили пътечки и не само.  Достатъчно е една капка течност на грешно място, за да има трайни последици. Както се вижда на снимката  последици по дънната платка след увреждане от  течност на MacBook Air, платката спира да работи до един месец, колкото по-бързо  дойде при нас, ще бъде по-добре.   

 


    Ако MacBook Тракпада не работи – счупен неправилно функциониращ тракпад, мишката е спряла да се движи, кликването не прави нищо, или докосването не се държи така, както се очаква можем да заменим с нов или работещ донор. Вашата батерия на  MacBook може да се подуе и гръмне от прекомерно натоварване  което може да повреди тракпада и може да има редица проблеми засягащи неговото изпълнение.      

    Резервни части на MacBook -  имаме в наличност за смяна на скъсани гъвкави кабели, кабели за хард диск, говорители, ъпгрейд на  твърд диск, RAM ъпгрейд, CPU замяна на вентилатор, неработещи wi-fi wireless др. 

    Реновиране външният вид на лаптопа смяна надрани, ударени, вдълбнати капаци. Можем да ви помогнем вашият Mac да изглежда нов, дори след повреда от капки, подутини или други злополуки. Физическите повреди могат да повлияят върху функционалността и / или козметиката на Mac.

 

 

 

 Ремонт на Apple MacBook дънна платка защото:

 

  Предлагаме истински ремонт на вашата MacBook дънна платка  даваме решения там където другите не могат.  Мокрени дъна,   презапояване на дефектирали компоненти, замерване на напрежение и проследяване на комуникацията между елементите, установяване на изгнили пътечки. Когато  Вашата платка е ударена, прегряла, мокрена или просто износване на отделни елементи МАКа започва да се държи странно изброените симптоми  могат да бъдат част от  причините за проблеми с дънната платка:

 

    Стартира но не бутва 

    Не стартира изобщо

    Не бутва

    Син екран

    Тръгва само на външен монитор

  Ремонт на  iMAC

   Извънгаранционен сервиз на iMAC и всичко свързано с APPLE. Ремонт на iMAC мокрена или ударена дънна платка, upgrade и смяна дефектирал хард диск или SSD. Диагностика и ремонт на хардуер и софтуер за iMAC от appleservice-bg.com.

  Ремонт на  iPhone 

Проблеми с iPhone счупен дисплей смяна с оригинален нов!

Ремонт на  iPAD

 

Проблеми с iPAD 

 

 

iPad HardwareРемонт& Software Поддръжка

 

 

   С помощта на  appleservice-bg.com вие може да получите бързи и лесни решения на  iPAD  проблеми. Лесни решения на въпроси забравена парола за достъп, счупен дисплей, проблемна захранваща букса?   Ако няма отговор на ваш въпрос се обадете или пишете.

 

 

Ние можем да помогнем с 

 

 

 iPad Hardware Ремонт

 iPad Аудио и Видео Ремонт

 iPad Счупен Дисплей Смяна

 iPad Захранваща букса Смяна  

 iPad Батерия