Web Analytics
0


Най-важното от Apple за 2022 накратко

Прочети още... от в Новини от Apple на
Най-важното от  Apple за 2022  накратко    Март / Април - представяне на Iphone SE 2022, iPads  Юни - представяне на софтуер  Септември - представяне на iPhone 14, Apple Watch Series   Октомври - фокус на Macs и  iPads Основни продукти, които се очаква да се представят на 7 Септември;- iphone 14  представяне;- Apple Watch  8, новият Apple Watch SE и Apple Watch Pro представяне;- според слуховете очаква се  нови AirPods Pro слушалки  Събитието на  Apple се   очаква на 7 Септември 2022 от ценралата в К..

Подута батерия на Macbook

Прочети още... от в Повреди от подута батерия на Macbook на
   Батерията на Macbook  като всички други с времето на употреба се износва един от признаците е увеличеният брой работни цикли или забавена работа на лаптопа. Възможно е поради износване на батерията с времето или или повреда в нея, тя  да се подуе вследствие на химична реакция. Подутата батерия чупи тракпада  и се деформира  долният капак могат и да изхвърчат болтчета.  Признаците за подуване на батерията са  издутина отпред  на лаптопа после започват проблеми с работата на тракпада, той трябва да се нат..

Кога трябва да сменя батерията на моят МАК?

Прочети още... от в Кога трябва да сменя батерията на моят МАК? на
   Маковете са надежни машини но батерията е  консуматив, който с времето се износва и се налага смяна. Държеливостта с времето намаля и ефективността на работа също. Няколко  са симптомите по които може да определите, че тя си заминава.    Първият от тях е забавяне в работата на лаптопа. Забавената работа на  MacBook  може да бъде причиненa от множество фактори, но пък  е лесно да проверите състоянието на батерията си, за да  знаете дали се налага смяна.  Продължителността на живота на батерията на MacBookсе ..