Web Analytics
0


Подута батерия на Macbook

Прочети още... от в Повреди от подута батерия на Macbook на
   Батерията на Macbook  като всички други с времето на употреба се износва един от признаците е увеличеният брой работни цикли или забавена работа на лаптопа. Възможно е поради износване на батерията с времето или или повреда в нея, тя  да се подуе вследствие на химична реакция. Подутата батерия чупи тракпада  и се деформира  долният капак могат и да изхвърчат болтчета.  Признаците за подуване на батерията са  издутина отпред  на лаптопа после започват проблеми с работата на тракпада, той трябва да се нат..

Кога трябва да сменя батерията на моят МАК?

Прочети още... от в Кога трябва да сменя батерията на моят МАК? на
   Маковете са надежни машини но батерията е  консуматив, който с времето се износва и се налага смяна. Държеливостта с времето намаля и ефективността на работа също. Няколко  са симптомите по които може да определите, че тя си заминава.    Първият от тях е забавяне в работата на лаптопа. Забавената работа на  MacBook  може да бъде причиненa от множество фактори, но пък  е лесно да проверите състоянието на батерията си, за да  знаете дали се налага смяна.  Продължителността на живота на батерията на MacBookсе ..

Как да намеря сeрийният номер на MacBook?

Прочети още... от в Как да намеря Серийният номер (SN) на моят Mac? на
 Как да намеря сeрийният номер на MacBook?          Най-бързият начин, да намерим серийният номер на Macbook е да обърнеш лаптопа – отдолу на капака има сериен номер. Серийният номер е като шаси за автомобила по него търсиш спецификация и характеристики на лаптопа, резервни части можеш да провериш гаранцията.       При Imac този номер е разположен отдолу на стойката.      Вторият начин е да натиснем върху логото на Apple горе в левият ъгъл на дисплея  “AboutThi..